FOCUS MITTS TRAINING

Personal Focus Mitts Training bij Body Physics is de perfecte manier om uw lichaam snel fit te krijgen. Met de kennis en vechtsport ervaring van ruim 20 jaar in Kyokushin Karate en Shaolin Kempo kan Dion van Body Physics u op een professionele en verantwoorde manier begeleiden en u alle focus mitts, stoot en traptechnieken en zelfverdedigingstechnieken op correcte wijze aanleren. Denk hierbij aan de verschillende stoten, het leren verdedigen tegen stoten en aanvallen, het bevrijden uit diverse situaties etc. Daarnaast wordt er volop gewerkt aan uw conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie en snelheid. Een focus mitts training / zelfverdedingstraining is uitdagend en grensverleggend. U zult merken dat uw zelfvertrouwen enorm groeit en dat heeft natuurlijk ook weer een positieve uitwerking op uw persoonlijke en werkomgeving.
Kies voor Focus Mitts training en ga samen met Dion de uitdaging aan en investeer in uw fysieke en mentale gesteldheid.

Focus Mitts Training Voor Volwassenen en Kids!

Speciaal voor de druk bezette personen ideaal om u en/of uw kinderen toch aan een gezond en fit lichaam te helpen.

Focus Pads Training is een training waar met behulp van bokshandschoenen en beenbescherming stoot en traptechnieken en combinaties worden uitgevoerd op stoot en trapkussens (pads en shields).
Deze technieken zijn afkomstig van bijv. Thai(boksen), karate en kempo.

Omdat u weinig tijd heeft zal ik met alle benodigde materialen naar u toe komen.
Ik train met u en/of uw kind in uw eigen vertrouwde omgeving, in de buitenlucht of op een andere desgewenste locatie.

Er wordt met name getraind op techniek, reactievermogen, lenigheid, verdedigen en zelfvertrouwen.
Tijdens de trainingen wordt er ook gewerkt aan conditie en spierversterkende oefeningen.

Door het beoefenen van diverse stoot- en traptechnieken wordt het zelfvertrouwen en weerbaarheid van kinderen en volwassenen vergroot en is het voor volwassenen ook een goede manier om het hoofd leeg te maken en andere negatieve energie uit het lichaam te werken.
Voor kinderen is het niet alleen een zeer goede manier om fysiek sterker te worden maar ook mentaal en leren ze socialer en respectvoller met anderen om te gaan.

Tijdens de training staat veiligheid voorop.
Er wordt volgens semi-contact gewerkt, daarom is sparren geen onderdeel van de training. Wij streven naar een effectieve training zonder blessures.

De training wordt gegeven door een ervaren trainer.