DE OPRICHTER EN DE TRAINER

Mijn naam is Dion, Personal trainer, sportmasseur en oprichter van Body Physics in Zoetermeer.
Ik specialiseer mij in personal training aan huis, op uw werk, sportvereniging, in de buitenlucht en/of bij u in de sportschool?
Ik werk op basis van een "no nonsence aanpak"  en volg niet de grote menigte en kijk niet naar wat populair is of de huidige hype is. Ik kijk naar wat werkt en het maximale resultaat voor jou geeft!
"Mc Donald's is ook heel populair, maar dat zegt niets over de kwaliteit van het eten"
 
Ik ben al jaren actief in de fitnessbrance als instructeur, personal trainer en HIIT instructeur en heb jarenlang sporten beoefend zoals: kyokushin karate, Shoalin Kempo, Crossfit, Snowboarden en uiteraard Fitness.
Mijn grote passie blijkt uiteindelijk toch krachttraining te zijn en ben mij meer gaan verdiepen in sportspecifieke training.
Het viel mij op hoeveel mensen niet op de juiste manier trainen, qua techniek maar ook inhoudelijk, om de door zichzelf gestelde doelen en/of sportspecifieke doelen te kunnen behalen.
Mijn mening en mijn visie is dat je naast iedere sport die je beoefend, personal training/krachttraining/fitness moet doen om de sport zo effectief en effiecient mogelijk te maken en sportmassage om de spieren voor voor te bereiden op de aankomende activiteit(en) en de spieren soepel te houden en de afvalstoffen sneller af te voeren waardoor er meer rendement uit de training en of wedstrijd kan worden gehaald.
Je kunt nog zo'n goede sportbeoefenaar zijn met een geweldige techniek en uitvoering, of het nu gaat om een golfer die zijn slagkracht wil vergroten of een MMA vechter die zijn grip wilt verbeteren.
De basis zijn de spieren, het hart en de longen die het werk doen.
Al is je techniek nog zo goed, als de desbetreffende spieren onderontwikkeld zijn om een bepaalde beweging zo effiecient mogelijk te maken haal je dus nooit al het rendement uit je sport en training, en zal je achter blijven waar anderen je voor gaan.
Ik kijk niet naar wat populair is of wat de huidige hype is. Ik kijk naar wat werkt en het maximale resultaat voor jou geeft!

Voor "one size fits all" schema's en adviezen zit je bij mij verkeerd.
Ik onderscheid mij van andere personal trainers door jou op een unieke en persoonlijke wijze te begeleiden en mijn totaal concept aan te bieden dat ik speciaal ontwikkel voor jou persoon, doelstellingen,mogelijkheden en belastbaarheid, met de nadruk op jouw individu met een "no nonsense approach"

OPLEIDINGEN / KWALITEITEN

 

Opleidingen:

 Fit!Vak fitnesstrainer A

 Fit!Vak fitnesstrainer B

 NASM (National Academy of Sports Medicine) Personal Training

 NGS sportmassage

 Kettlebell instructeur

 

 

Aanvullende certificaten:

 EHBSO  (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen)

 EHBO    (Eerste Hulp Bij Ongevallen)

 AED       (Reanimatie)

 BHV       (Bedrijfshulpverlener)

 SMR      (Self Myofascial Release)

 Klassiek tapen

 

 

Ervaringen:

 Personal Trainer

 Fitnessinstructeur

 Fitness- en krachtsporter (sinds 2007)

 HIIT instructeur (High Intensity Interval Training)

 Crossfitter (sinds 2013)

 Vechtsporter

 Meerdere Obstakel Runs. (o.a. Mudmusters, Strongmanrun)

 Full contact karate (kyokushin)

 Shaolin Kempo

 

 

Specialiteiten:

 Sportspecifieke training

 Core stability training

 Krachttoename

 Toning & Body Transformation

 Gewichtsreductie (vetvermindering)

 Cardiovasculair (uithoudingsvermogen)

 Focus Pads Training

 Sportmassage

 Self Myofascial Release (SMR)

 Personal Online Coaching