INTAKEGESPREK

Fase 1 ( eerste afspraak ) intakegesprek

Bij Body Physics starten we altijd met een intakegesprek.

De eerste afspraak is geheel gratis en vrijblijvend en is bedoeld als kennismaking. U start met een uitgebreid intake gesprek met uw personal trainer waarin u samen uw doelstellingen bespreekt en vastlegt, rekeninghoudend met uw persoonlijke situatie. Samen inventariseren we wat de verwachtingen en behoeften zijn van de client en aan de hand daarvan formuleren we de beoogde doelen en verwachtingen. Ik begeleid u hierbij van A tot Z op persoonsgerichte, vakkundige en gemotiveerde wijze, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat bij mij.

GEZONDHEIDSANALYSE EN FYSIEKE FITHEIDSTEST

Fase 2 ( tweede afspraak ) gezondheidsanalyse en fysieke fitheidstest
Om verantwoord bij mij te kunnen sporten en u door mij persoonlijk te laten begeleiden dient u alvorens wij een trainingsovereenkomst aangaan de verplichte gezondheidsanalyse en fysieke fitheidstest te ondergaan.
Dit houdt in dat we na de eerste afspraak een 2e afspraak inplannen om de huidige gezondheid en fysieke gesteldheid in kaart te brengen en eventuele medische klachten en/of medicijngebruik door te nemen. 
Gebruik maken van mijn dienst personal training zonder de gezondheidsanalyse en fysieke fitheidstest te ondergaan is helaas niet mogelijk. De tests geven mij een helder en uitgebreid overzicht van uw huidige situatie en bewegingsmogelijkheden en eventuele contra indicaties en om risico's uit te sluiten is het noodzakelijk dat ik op de hoogte ben van uw huidige gezondheid en medische voorgeschiedenis alvorens ik een persoonlijk advies en trainings programma kan opstellen.
In deze sessie staat testen en meten centraal. We meten onder andere:  Gewicht, vetpercentage, BMI, spiermassa, bloeddruk, BMR, visceraal vet, en meer.
Naast de gezondheidsanalyse wordt er ook een fysieke fitheidstest uitgevoerd om de huidige conditionele staat te testen. Aan de hand van de resultaten wordt er een trainingsplan opgesteld.
De kosten van de gezondheidsanalyse + fitheidstest bedragen € 69,95 incl. btw. (Onderdeel van uw personal training pakket).

START PERSONAL TRAINING

Fase 3 (derde afspraak ) START Personal Training traject
Op de derde afspraak gaan we serieus van start met de personal training begeleiding om uw doelstellingen te behalen en te behouden.
De trainingen en oefeningen worden geheel aangepast aan u als individu. Tussentijds vindt er telkens een evaluatie plaats om te kijken of we op een hoger niveau kunnen gaan trainen. Personal Training is oneindig en heeft tal van mogelijkheden, er kan zowel binnen als buiten getraind worden en met verschillende  soorten attributen en materialen voor gevarieerde en uitdagende trainingen.
*Indien u graag fase 1 en 2 op dezelfde dag wilt laten plaatsvinden is dit uiteraard geen probleem.

Dit wel graag van te voren kenbaar maken.